SEGELL PETJADA VERDA

SEGELL PETJADA VERDA

Avui hem rebut la notícia de que la FEEC ens ha atorgat el segell PETJADA VERDA.

Des de que vam neixer com empresa d’esdeveniments esportius i culturals sempre vam entendre que la sostenibilitat i cura del medi ambient havien de formar part de l’ADN de La Mussolenca i de tots els esdeveniments de VDK Sport & Events. Iniciatives com: 0 plàstics als avituallaments; avituallament líquid durant la Marxa a través dels propis bidons dels participants o amb gots de cartró a l’arribada; punts de reciclatge a l’arribada; conscienciació sobre generació de residus dels participants (embolcalls de barretes i gels) o el marcatge de cursa reciclable, entre vàries iniciatives, tractaran de minimitzar la nostra petjada a la Serra de Galliners.

El distintiu pretén reconèixer i incentivar les bones pràctiques ambientals en aquest tipus d’activitats, com és el cas de La Mussolenca. 

El lluirem amb orgull i en farem difussió a través de la divulgació de bones práctiques com les més amunt esmentades.

Gràcies FEEC!!

No Comments

Reply