MARXA BTT “LA MUSSOLENCA” 15/05/22

III MARXA BTT “LA MUSSOLENCA”

13 anys després de la última edició, proper diumenge 15/05/2022 torna la Marxa de BTT  La Mussolenca a la Serra de Galliners de Sant Quirze del Vallès.

VDK Sport & Events i el Club Ciclista Sant Quirze del Vallès co-organitzen aquest esdeveniment esportiu de bicicleta de muntanya, apte per a ebikes.

La prova, com no podia ser d’una altra manera, transcorrerà per la Serra de Galliners, la gran desconeguda per molts bikers més enllà del Vallès Occidental. Entre el Parc Natural de Collserola i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac, l’espai natural de la Serra de Galliners és una serra a cavall dels municipis de Sant Quirze del Vallès i Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental, amb una elevació màxima de 315 metres (el Pujol Blanc). Es tracta d’un dels últims espais forestals de la plana del Vallès.

La sostenibilitat i cura del medi ambient formen part de l’ADN de La Mussolenca i de tots els esdeveniments de VDK Sport & Events. Iniciatives com 0 plàstics als avituallaments, avituallament líquid durant la Marxa a través dels propis bidons dels participants o amb gots de cartró a l’arribada, punts de reciclatge a l’arribada, conscienciació sobre generació de residus dels participants (embolcalls de barretes i gels) o el marcatge de cursa reciclable, entre vàries iniciatives, tractaran de minimitzar la nostra petjada a la Serra de Galliners.

L’esdeveniment esportiu tindrà 2 distàncies: 36 kms i 1260 metres de desnivell positiu i 20 kms i 670 de desnivell positiu. Els constants corriols i l’orografia, força trencacames, no deixaran indiferent a ningú. La diversió està assegurada: Ride & Fun !

Les ebikes seran benvingudes, amb una sortida independent mig hora abans de la prova de BTT.

El lloc de sortida, arribada i recollida de dorsals de l’esdeveniment esportiu serà el Gimnás Municipal, l’Avinguda del Vallès s/n de Sant Quirze del Vallès.

Aquest esdeveniment no seria possible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la Diputació de Barcelona.

Volem també agraïr la col.laboració de les segúents empreses patrocinadores i col.laboradores: Kids & Us Sant Quirze del Vallès, Republik Bikes, Wattios Coffee, Casa Marieta, Seguros Bilbao, Grupo Billingham, Cal Fruitos, Coviran.

Les inscripcions es poden fer a través de la nostra web: https://vdkevents.com/portfolio-item/marxa-de-btt-la-mussolenca/

Us hi esperem!!

No Comments

Reply